Društvo

Održana Humanitarna radionica „Usudi se da želiš“

Sav prihod prikupljen na radionici doniraće se Domu za decu i omladinu „Duško Radović“ za kupovinu novog nameštaja

Gradska opština Pantelej u partnerstvu sa Centrom za podršku ličnom i profesionalnom uspehu „EnergyHouse“ i Rotarakt Klubom Niš, organizovala je Humanitarnu motivacionu radionicu „USUDI SE da želiš/Novogodišnja lista želja“.

Radionica je održana u koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti, a autor i trener radionice bio je dr Darko Cvetković, internacionalni NLP trener i coach, učitelj Reikija i meditacije i osnivač Centra za podršku ličnom i profesionalnom uspehu „Energy House“. Sav prihod prikupljen na radionici doniraće se Domu za decu i omladinu „Duško Radović“ Niš, za kupovinu novog nameštaja.

Foto: GO Pantelej

Učešće su uzeli i firma „ELMAG“, MV Auto 018, vrtić „Bambini“, „Logos trgovine“,“Becić promet“, JP „Parking servis“ i mnogi drugi.

U duhu predstojećih praznika, Gradska opština Pantelej poziva i ostale inostrane i domaće kompanije, koje posluju na teritoriji Niša, da slede primer spomenutih društveno odgovornih firmi.

Foto: GO Pantelej

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com