Društvo

Održana Humanitarna radionica “Usudi se da želiš”

Sav prihod prikupljen na radionici doniraće se Domu za decu i omladinu „Duško Radović“ za kupovinu novog nameštaja

Gradska opština Pantelej u partnerstvu sa Centrom za podršku ličnom i profesionalnom uspehu “EnergyHouse” i Rotarakt Klubom Niš, organizovala je Humanitarnu motivacionu radionicu “USUDI SE da želiš/Novogodišnja lista želja”.

Radionica je održana u koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti, a autor i trener radionice bio je dr Darko Cvetković, internacionalni NLP trener i coach, učitelj Reikija i meditacije i osnivač Centra za podršku ličnom i profesionalnom uspehu “Energy House”. Sav prihod prikupljen na radionici doniraće se Domu za decu i omladinu „Duško Radović“ Niš, za kupovinu novog nameštaja.

Foto: GO Pantelej

Učešće su uzeli i firma „ELMAG“, MV Auto 018, vrtić „Bambini“, „Logos trgovine“,”Becić promet”, JP “Parking servis” i mnogi drugi.

U duhu predstojećih praznika, Gradska opština Pantelej poziva i ostale inostrane i domaće kompanije, koje posluju na teritoriji Niša, da slede primer spomenutih društveno odgovornih firmi.

Foto: GO Pantelej

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com