DruštvoObrazovanje

Održana eko revija u školi “Bubanjski heroji”, haljine od kesa i odela od novina

U Osnovnoj školi „Bubanjski heroji“ protekle nedelje održana eko ravija. Revija je organizovana u školskom dvorištu gde su učenici svoje kreacije predstavili ostalim učenicima, roditeljima i nastavnicima prolazeći crvenim tepihom.

Učenici su za ovu priliku kreirali odevne predmete od papira, kartona i plastičnih kesa. Ulaznica za reviju bila je stara sveska, novina ili predmeti od kartona.

Ovaj događaj organizovao je Tim za međupredmetne kompetencije i preduzetništvo u saradnji sa Učeničkim parlamentom, Vršnjačkim timom , učiteljima i nastavnicima.

Foto: OS Bubanjski heroji

„ Kao biolog smatram da je od izuzetnog značaja da brinemo i damo svoj doprinos očuvanju naše životne sredine. Ovaj događaj smo organizovali kako bismo podigli svest kod dece koliko je važno čuvati prirodu. Drago mi je da se ovoj akciji odazvao veliki broj naših učenika koji su od materijala za reciklažu izradili veoma kreativne odevene kombinacije. Verujem da će ovakve akcije od sada biti česte u našoj školi“,  istakla je direktorka Verica Radenković.

Foto: OS Bubanjski heroji

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com