Politika

Održana 14. sednica Skupštine Gradske opštine Medijana. Usvojen treći rebalans i finansijski izveštaj za prvih šest meseci

Odbornici Skupštine opštine Medijana usvojili su na 14. sednici Izveštaj o izvršenju budžeta Gradske opštine Medijana za period januar-jun 2022. godine, kao i Predlog o trećoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu Gradske opštine Medijana za 2022. godinu.

 

Nebojša Kocić, predsednik GO Medijana

Obrazlažući rad opštine u prvih šest meseci, predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić rekao je da je najviše sredstava izdvojeno za komunalno uređenje i ugradnju 32 podzemna kontejnera, jednokratne pomoći i pomoć porodicama sa troje dece.

“Za rekreativni odmor za decu iz hraniteljskih porodica izdvojeno je oko pola miliona dinara. Uz pomoć Grada realizovali smo Medijanino kulturno leto, trodnevnu manifestaciju koja je bila izuzetno posećena”, rekao je Кocić i naglasio da je rad i opštine Medijana uslovljen nepovoljnim kretanjima na tržištu, zbog rata u Ukrajini, ali da građani ne trpe i da se rešavaju svi zahtevi koji su u nadležnosti opštine.

Na sednici su razmatrani izveštaji o radu Кomisije sveta Petka i drugih skupštinskih tela.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com