Politika

Održan sastanak gradonačelnice i predsednika opština

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski održala je sastanak sa predsednicima gradskih opština, predsednicima skupština gradskih opština i načelnicima opštinskih uprava. Ovaj sastanak je organizovan kako bi se rešili najosnovniji problemi, pre svega odnos Grada i Gradskih opština kako bi bili upućeniji jedni na druge i kako bi se efikasnije rešavali problemi Nišlija na dnevnom nivou.

Problemi u opštinama se najčešće tiču komunalne infrastrukture, vanpijačne prodaje ili nedovršenih projekata. Dogovoreno je da se planovi opština pre realizacije usaglašavaju sa Gradom i u tome budu jedinstvene.

„Ovo je jako važan sastanak, kada uspostavljamo način komunikacije i rada kako bi građani bili zadovoljni, grad se nesmetano razvijao, a neophodno je da jedinstveno nastupamo ka ministarstvima i fondovima za prekograničnu saradnju“, poručila je posle sastanka gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Sastanak gradonačelnice i predstavnika gradskih opština, kako je najavljeno, ubuduće će se organizovati najverovatnije dva puta mesečno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Vozim olupanog Golfa dvojku iz ’87., tokom zadnjih 10 godina naucio sam da od vas lopova nista ne mogu da ocekujem, krpim ovo malo jada sto imam kako znam i umem… ali vi mamlazi ni ulice po gradu ne mozete da odrzavate, pa mi ionako star auto stradava. Imate li dva grama stida, leb vam se ogadio? I da – samo da vas obavestim, sve te pare u grob necete da odnesete.

  2. Аууу, сестро….. балетанке за пословни наступ и појављивање? ….. шта је следеће- опанци и вутарка?!?

  3. I do sad su mnogo ucinili…iste rupe stoje 30 godina…vise je zena sad u vlasti,bice i vise rupa u zakonu…covek krivicno gonjen predsednik skupstine opstine…nazdravlje…a mi jadnici za posao vadimo neka uverenja da nismo pod istragom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com