DruštvoSport

Održan prvi humanitarni teniski turnir “Naissus Open”

Prvi humanitarni teniski turnir „Naissus Open“ održan je u subotu 22. juna na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Pobedu je odneo teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala iz Niša, Pavla Pavlovića. Pobedniku je za trijumf pripao pehar i ček od 109.600,00 dinara koji je uručen organizaciji NURDOR.

“Prvi „Naissus Open“ okupio je 25 učesnika različitih sfera. Pored građana Niša i okoline koji su došli da se okušaju u tenisu, tu su bili i naši poznati sugrađani”, kažu organizatori.

Tenis su pored finaliste, dodaju oni, futsal golmana Pavla Pavlovića, igrali još i bivši kik-bokser Stevan Živković, te rukometni reprezentativac Srbije Darko Đukić, kao i brojni novinari iz grada na Nišavi.

“Čitav novčani prihod turnira sakupljen je kotizacijom učesnika i donacijom firmi bez kojih se ovakav događaj ne bi održao. Teniska akademija Živković ustupila je svoje terene, kao i rekvizite za igranje tenisa, dok su za okrepljenje i osveženje učesnika bili zaduženi „Pekara Branković“ i „Knjaz Miloš“. Novčanu pomoć uputile su broje firme iz Niša i okoline, kao što su „Bokami Lux“, SD „Visokogradnja“, „Hotel Boutique 25h“, mlekara „Milkhouse“, „GOEX“, „Ingrad“ Niš”, poručuju organizatori.

Prvi „Naissus Open“ protekao je u dobrom druženju i sjajnoj atmoseri, a ono što je najbitnije ostvaren je primarni cilj ove akcije i pomoć je prosleđena onima kojima je napotrebnija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com