Sport

Odlučno na Napredak! Lalatović: Fudbaleri su najveći heroji našeg kluba

Niški Radnički gostuje kruševačkom Napretku u subotu od 16 sati. Ovaj meč 36. kola Superlige Srbije nema posebnu težinu za nišku ekipu jer su momci sa Čaira ranije obezbedili drugu poziciju na tabeli Superlige. Nakon ovog ostalo je još samo jedno kolo koje je zakazano za 19. maj kada niški tim na gradskom stadionu dočekuje Mladost.

“Iako nas u sredu očekuje meč sezone protiv Partizana, naše misli su okrenute samo prema Kruševcu. O Partizanu još uvek ne želim da razmišljam i o Partizanu uopšte ne sme da se priča u svlačionici dok ne završimo duel sa Napretkom. Igramo protiv odličnog tima, koji ima kvalitetnog trenera i čeka nas teško gostovanje”, rekao je šef stručnog štaba Nišlija Nenad Lalatović.

Niški tim je kompletan i spreman da u najjačem sastavu istrči na teren, ističe on.

“Nadam se da ćemo ovu sezonu, u kojoj smo već ostvarili istorijski rezultat, završiti na najbolji mogući način. Dugujem zahvalnost svima. I upravi kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i navijačima i novinarima, ali na prvo mesto stavljam igrače koji su najveći heroji ove sezone i najzaslužniji za sve što smo postigli”, rekao je trener Lalatović.

Nakon gostovanja u Kruševcu nišku ekipu očekuje istorijski bitna utakmica sredinom naredne nedelje. Nakon osvajanja vicešampionskog mesta u Superligi, fudbaleri Radničkog pokušaće da i u Kupu ostvare istorijski uspeh. Za plasman u samo finale boriće se sa Partizanom, u revanš meču koji je zakazan za sredu 15. maj od 20 sati. Niški tim ima zaostatak (0:1) iz prve utakmice u Beogradu. Nešto ranije u 17:40 časova tog dana u Lučanima sastaju se Mladost i Crvena zvezda, a crveno-beli imaju prednost 4:1 iz prvog meča. Titulu pobednika Kupa Srbije brani Partizan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com