Zabava

Odložen koncert gupe “Bjesovi” zbog bolesti jednog člana benda

Zbog bolesti jednog od članova grupeBjesovi”, koncert u dvorištu Banovine, koji je trebalo da se održi 2. oktobra otkazan je, potvrđuju organizatori. Saopštavaju i da kome novi termin ne bude odgovarao, moći će da vrati ulaznicu na mestu kupovine.

“Upravo smo dobili informaciju da je jedan od članova Bjesova pozitivan na korona virus. Na svu sreću, on se dobro oseća, pa se očekuje brz oporavak. Ipak, zbog bezbednosti ostalih članova benda, kao i svih uključenih u organizaciju, same publike, ali i zakonske obaveze, prinuđeni smo da koncert odložimo”, saopštili su članovi benda.

O novom terminu javnost će biti obaveštena kroz nedelju dana.

“Kome novi termin ne bude odgovarao, moći će da vrati ulaznicu na mestu kupovine. Da event ne bi istekao, stavićemo nasumični datum 23. oktobar, a o pravom datumu ćemo vas uskoro obavestiti”.

Bend i organizatori se izvinjavaju željnoj publici zbog ove neprijatnosti, i sa nestrpljenjem iščekuju ponovni susret Bjesova sa Nišlijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com