Društvo

Odložen koncert grupe „Kerber“

Koncert grupe „Kerber“ koji je trebalo da se održi sutra, 23. septembra na Letnoj pozornici u niškoj Tvrdjavi odlaže se zbog bolesti jednog člana benda.

 

“Usled pozitivnog nalaza na kovid jednog od članova grupe Kerber prinudjeni smo da zakazani koncert 23.9 otkažemo”, saopštili su organizatori.

Jubilarni koncert povodom obeležavanja 40 godina rada grupe biće zakazan u novom terminu i publika će biti blagovremeno obaveštena.

“Pored velikog interesovanja i ozbiljnih priprema za koncert prinudjeni smo da koncert otkažemo, jel je jedan od članova grupe Kerber  pozitivan na kovid. Nadamo se da će se brzo oporaviti i da će biti mogućnosti da koncert ponovo zakažemo do kraja godine, ali o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ulaznice neće važiti za novi datum pa apelujemo na publiku da kupljene ulaznice vrate”

Svim kupcima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih četrnaest dana, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima Ticket visona a to su omw pumpe, indigo, laguna, exklusive change i big star travel, povrat novca mogu da izvrše  na sledeći način: Potrebno je da na mail callcenter@tickets.rs posalju fotografiju kupljenih ulaznica ime i prezime  tekući račun, broj telefona i nakon obrade zahteve Ticket vision d.o.o. će izvršiti povraćaj novca. Kupci koji su ulaznice kupili na prodajnom punktu u Obrenovićevoj mogu vratiti ulaznice na istom mestu svakim radnim danom od 16h do 18h ili se informisati putem telefona 062321204.

“Proces refundacije karata biće započet od ponedeljka, 27. septembra. Unapred vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata. Na prodajnom puntku povracaj novca će početi od sutra 23.9 u navdem periodu”,  zaključili su organizatori.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com