Promo

Odlični rezultati i veliki planovi – PRVI ROĐENDAN UNIVERSAL TRANSPORTATION

BEZBEDNO, POUZDANO I BRZO - Universal Transportation

UNIVERSAL TRANSPORTATION mlado niško preduzeće za prevoz robe obeležilo je prvu godinu uspešnog rada.

Universal Transportation koje jednako kvalitetno organizuje prevoz robe u zemlji i inostranstvu i ima veliki magacinski prostor, garantuje pouzdanost i brzinu isporuke.

Aleksandar Lazarević, vlasnik Universal Transportation-a

“Videli smo koliko možemo i pokazali da još mnogo toga umemo i već planiramo naredne korake u poslovanju koji grabe napred. Prva godina nas je pozicionirala na tržištu i uvrstila u sam vrh kada je usluga prevoza u pitanju”, kaže za Niške Vesti Aleksandar Lazarević, vlasnik ovog preduzeća.

Prevoz robe šleperima sa maksimalnim opterećenjen do 14 tona ponuda je Universal Transportation-a koju retko ko, kome treba ova usluga može da odbije, jer je kvalitet usluge poveren iskusnim vozačima uz maksimalno odgovorno obavljen posao.

Mnoge uspešne kompanje kao što su Zumtobel, Coca Cola, Atlantic Brands, Kompanija D plus i Milšped poverile su svoje poslove ovoj niškoj firmi.

Universal Transportation iz Niša, poseduje svu neopdhodnu dokumentaciju i dozvole da uz sve važeće propise bezbedno i brzo dopremi robu do odredišta. LICENCA za međunrodni transport samo je prva u nizu, a tu su i CMR I CARGO za osiguranje robe.

Uvek spreman vozni park raspolaže sa deset savremenih transportnih vozila –  dva šlepera, sedam kamiona i tri kombi vozila. Svako vozilo opremljeno je GPS i VIDEO praćenjem, tako da je u svakom trenutku poznato na kojoj je lokaciji. Vozila sa rampom, termokingom su često na terenu jer se partnerima pruža usluga kreirana baš po njihovim potrebama. U zavisnosti od količine koja se prevozi, na raspolaganju su vozila od jedne do 14 tona ili kada govorimo o paletama to može da bude i do 21.

Cilj ovog preduzeća je stvaranje modernog sistema i moderne organizacije poslovanja, koja obuhvata profesionalne vozače, stručna lica u oblasti transporta, dispečere i ostale prateće službe, kako bi našim klijentima pružili vrhunski kvalitet usluga.

[meta_gallery_slider]

Profesionalni vozači, visokoobrazovano radno osoblje, dispečeri, moderno opremljene kancelarije i magacinski prostor samo su neke od komparativnih prednosti koje posedujemo i koje uz veliku ambiciju i energiju rukovodećeg kadra, čine Universal Transportation jedinstvenim preduzećem u oblasti transporta i logistike.

Kao društveno odgovorna kompanija Univerzal Transportation generalni je sponzor FK Delijski Vis.

UNIVERSAL TRANSPORTATION
Nikodija Stojanovića Tatka bb, 18000 Niš
+381 69/ 44 068 44
universaltransportation018@outlook.com
www.universaltransportation.rs
FACEBOOK

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com