Promo

Odbrojavanje do OTVARANJA! NOVI RESTORAN italijanske kuhinje u gradu

Dobro došli u DICIOTTO: Specijalni pokloni i popusti za prvih 100 gostiju

DICIOTTO je novi niški restoran italijanske kuhinje koji gostima donosi autentičnu, domaćinsku atmosferu uživanja u tradicionalnim italijanskim specijalitetima koji su „začinjeni“ ličnim pečatom.

Samo ime restorana reč Diciotto (Dićoto) na italijanskom je broj 18, kako je poštanska oznaka grada Niša 018, asocijacija je vrlo jasna.

Mnogo toga u ovom niškom restoranu povezano je sa brojem 18, koliko je prošlo od prve ideje da se u gradu na Nišavi otvori upravo ovakav restoran. Gradu je bio potreban restoran u kome će se gosti osećati kao kod svoje kuće a ujedno i uživati u vrhunskoj gastronomiji. Ova ideja tinjala je, kako kažu menadžeri ovog restorana, sve do danas kada je samo ideja postala divna stvarnost.

„Pored pažljivo odabrane ponude najreprezentativnijih italijanskih jela, za naše goste smo odabrali tačno 18 vrhunskih specijaliteta, čiju smo pripremu izučavali u italijanskim regijama odakle i potiču“, kažu u restoranu Diciotto.

Plan je da se specijaliteti u toku godine, u tačno određenom periodu kada se oni tradicionalno pripremaju, pripremaju Nišlijama koji kao pravi gurmani umeju da prepoznaju vrhunski spremljena jela.

„Pravo je zadovoljstvo pripremati hranu ljubiteljima dobre, ukusne hrane i onima koji vole italijansku kuhinju jer ove gastronomske bisere do sada nisu imali prilike da probaju u Nišu“, ističu ovi kulinari.

Menadžeri restorana Diciotto dugi niz godina istraživali su i učili kako se spravljaju specijaliteti italijanske kuhinje, na mestima i od ljudi gde ova jela i nastaju a to je u srcu Italije.

„Nakon višegodišnjih putovanja svim svetskim meridijanima i obilazeći prekookeanske destinacije, u jednoj zemlji nam se desilo nešto što nismo znali da opišemo. Srdačan odnos, osmeh, ljubav i strast prema spremanju hrane, kuvanju i uživanju u hrani koju smo doživeli u nekoliko regija Italije. Sve što smo tamo doživeli ostavilo je na nas apsolutno najjači i najdublji utisak koji je u nama i danas – zbog koga se rado vraćamo u tu zemlju u kojoj je gastronomija način života a sto prepun divne hrane mesto okupljanja porodice, familije, prijatelja, saradnika i poslovnih partnera“, kažu uz osmeh ljudi koji spravljaju najbolju italijansku hranu u Nišu.

Pandemija koronavirusa samo je potvrdila koliko nam je sam život bitan i koliko su nam važni ljudi sa kojima živimo i radimo. Ti trenuci kada sa njima delimo uživanje u hrani svima nedostaju. U restoranu Diciotto potrudili su se da sve propušteno nadoknadimo na najbolji način jer nam je potreban taj italijanski odnos prema životu, porodici, prijateljima, spremanju i konzumaciji hrane. Italijani to rade sa puno emocija – za njih je hrana ljubav i strast.

POTREBAN KONOBAR!

Vrlo pažljivo birani su ljudi koji učestvuju u realizaciji ove vizije, oni koji su deo DICIOTTO familije. Profesionalci koji dele strast i ljubav ka kreiranju, serviranju hrane u kojoj uživaju sva čula već su deo tima ali je ovom niškom restoranu potreban još jedan konobar.

„Zbog velikog interesovanja na koje smo naišli, u potrazi smo za još jednim konobarom. Iskustvo je poželjno ali nam je najbitnija lična energija kandidata. Javite se da se upoznamo i popričamo“, poručuju iz ovog restorana italijanske kuhinje.

Jeronimova 26
062 678076
Diciotto italian cuisine

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close