Društvo

Odbornik Miodrag Stanković pozvao građane da upale sveće u pomen Oliveru Ivanoviću

Danas, 16. januara, navršava se tačno pet godina od ubistva Olivera Ivanovića ispred njegove kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Tačno toliko vremena je prošlo i bez odgovora na pitanje “Ko je ubio Olivera Ivanovića?”

 

“U jednoj civilizovanoj državi koja bi trebalo da bude pravna, jer ako nije pravna onda nije ni država, pet godina nema istine ko je ubio Olivera Ivanovića. Pucanj u Olivera Ivanovića je bio pucanj u sve nas”, istakao je odbornik u Skupštini grada Niša Miodrag Stanković i dodao:

“Na ovaj tužni događaj za našu zemlju, u čast čoveka koji je mislio svojom glavom i borio se za mir i zajednički život Srba i Albanaca na Kosovu i Metohiji, mi iz Koalicije Niš, moj grad ćemo u nedelju 16. januara upaliti sveće u Sabornoj crkvi u 18h.”

On je pozvao i ostale građane da upale sveće u svojim obližnjim hramovima i na taj način ukažu poštovanje jednom od nas.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Позивам грађане да упале свеће за оне који су умрли од глади,за оне који су умрли због тога што нису имали пара за лечење у јебеној Србији,за оне који су умрли без права на пензију,а цели свој живот су поштено радили,а можемо запалити свеће за срећу онима који су заувек напустили јебену Србију и своју срећу кују негде преко,а Оливеру нека је лака црна земља,он је своју децу добро обезбедио да не морају да раде,а и сам је знао с ким тикве сади…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com