Politika

Odbornici Paunović i Vakić napustili Grupu građana i delovaće samostalno

Odbornici Skupštine Grada Niša a koji su bili deo Grupe građana "Dr Dragan Milić" Oliver Paunović i Milena Vakić, će u nastavku njihovog političkog delovanja nastupati samostalno.

„Osnivač sam grupe građana zajedno sa dr Milićem. Svako je dao doprinos na svoj način. Ja sam napravio odbore po opštinama, organizovao prostor, napravo sajt, uradio logo organizacije i ono najbitnije doveo operativce. Sakupio sam potpise i radio kampanju. I to svi dobro znaju. Dr Milić je dao svoje ime i prezime, program organizacije i naravno medijsku popularnost. Ideja nam je bila da svi zajedno menjamo Niš na bolje. I mislim da smo uspeli u tome. Skoro svi znaju da sam i predsednika opštine Medijana Mladena Đurića ja doveo u grupu građana. Eto Niš ima i prvu opozicionu opštinu“, napisao je Paunović na svom Facebook nalogu.

On u nastavku objašnjava da dalje svako treba da bude svoj i da pokaže koliko vredi.

„Mnogi su napravili svoje odborničke grupe iz drugih organizacija ali znam da sam ja senzacija i da sam glavna tema. Ne želim da se pravdam i više neću da dajem nikakve izjave za medije na ovu temu. Mnogo lepih trenutaka sam proveo sa dr Milićem, on je vrhunski doktor i želim mu sve najbolje. I dalje ću delovati u Skupštini grada Niša kao opozicija“, napisao je Paunović.

Odbornici sa liste GG “Dr Dragan Milic”, Oliver Paunovic i Milena Vakić Paunović odlučili su da napuste GG “Dr Dragan Milic” i da u Skupstini Grada Niša formiraju svoju posebnu i nezavisnu grupu, saopštio je jutros prvi čovek grupe građana dr Milić, takođe na svojim mrežama i poželeo odbornicima puno uspeha u njihovom daljem političkom delovanju.
„Gospodin Paunovic ima drugačiju viziju i planove za dalje političko delovanje u odnosu na ovo što smo do sada radili kao Grupa građana “Dr Dragan Milić” i posebno na naš plan da naša Grupa građana preraste u Pokret za decentralizaciju Srbije (PODES) sa namerom da okupimo sve lokalne pokrete i grupe građana u Srbiji kako bi učestvovali na sledećim republičkim parlamentarnim izborima. Oliveru i Mileni koji su puno pomogli oko organizacije nase GG za lokalne izbore želimo puno uspeha u njihovom budućem političkom delovanju“, napisao je Milić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com