Društvo

Odbor za imenovanje predložio Predraga Jelenkovića za v.d. direktora Narodnog univerziteta

Odbor za imenovanje Skupštine Grada Niša na današnjoj sednici predložio je prof. dr Predraga Jelenkovića za vršioca dužnosti direktora Narodnog univerziteta Niš.

Kako je navedeno na sednici Odbora za imenovanje, dosadašnja direktorka dr Marija Ranđelović podnela je ostavku na tu funkciju, zbog toga što je postala gradski većnik.

“Profesor Jelenković je predlog odborničke grupe Srpske napredne stranke, zapravo koalicionog partnera SDPS-a. Čovek koji ima bogato radno iskustvo iza sebe, koji je profesor na fakultetu”, izjavo je Ivan Jovanović, predsednik Odbora za imenovanje.

Prof. dr Zoranu Perišiću Odbor za imenovanje dao je pozitivno mišljenje za obavljanje druge javne funkcije. Perišić je odbornik u gradskoj Skupštini, a prošle nedelje imenovan je za v.d. direktora Kliničkog centra Niš.

Pored toga predložen je i novi Upravni odbor “Divljane”, predloženi su i članovi nadzornih odbora “Mare” i Sportskog centra “Čair”, a na dnevnom redu našlo se i imenovanje članova školskih odbora i davanje pozitivnih mišljenja.

Predlozi Odbora za imenovanje naći će se pred odbornicima na narednom zasedanju Skupštine Grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com