Hronika

Odbijena žalba „Malčanskog berberina“, ostaje u zatvoru

Ninoslav Jovanovića (47) iz Malče poznatiji kao „Malčanski berberin“, ostaće do kraja života u zatvoru pošto je Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio kao nedozvoljen njegov zahtev za zaštitu zakonitosti.

Jovanović je pravosnažno osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice iz Suvog Dola.
Vanredni pravni lek kojim traži „otklanjanje nepravilnosti u presudi“ Jovanović je podneo Vrhovnom kasacionom sudu preko Višeg suda u Nišu 2. avgusta, nakon što je Apelacioni sud u Nišu 5. jula potvrdio presudu Višeg suda u Nišu.
Jovanović je osuđen u Višem sudu u Nišu 5.januara u ove godine na kaznu doživotnog zatvora.

Nakon što je početkom avgusta Apelacioni sud potvrdio presudu, on je iz Kazneno popravnog zavoda u Nišu gde je bio u pritvoru prebačen u zatvor u Zabeli kod Požarevca gde će ostati do kraja života.

„Malčanski berberin“ je dvanaestogodišnju devojčicu oteo 20. decembra 2019. godine na putu do škole u Brzom Brodu.

Nakon potrage do tada neviđene na ovim prostorima devojčica je pronađena, a on je uspevao da se skriva do 5. januara, kada je uhvaćen na groblju u rodnoj Malči.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com