Društvo

Od socijalnih do komunalnih zahteva. Predsednik GO Medijana razgovarao sa građanima

Socijalni zahtevi, zahtevi za komunalno uređenje Obrenovićeve ulice, sređivanje međublokovskog prostora, samo su neki od zahteva koje su građani na prijemu izneli predsedniku Gradske opštine Medijana Nebojši Кociću.

Ima i potreba za postavljanje podzmemnih kontejnera na Vizantijskom bulevaru.

Кocić je danas primio i Radmilu Savić, kojoj je nedavno stan izgoreo u požaru i naglasio nameru opštine da joj pomogne koliko može.

Foto: GO Medijana

Prvi čovek opštine Medijana rekao je i da će opština sagledati svaki pojedinačni zahtev i pomoći koliko je u mogućnosti.

Кada je reč o molbama koji se odnose na rad javno-komunalnih preduzeća i komunalne problematike opština će posredovati i rešavati ih sa svojim i službama tih preduzeća.

Foto: GO Medijana

U cilju rešavanja problema osvetljenja u užem centru grada, što je danas jedan od zahteva i bio, već je obavešten direktor JКP „Parking-servis“ i dogovoren izlazak ekipa na teren, kako bi se sagledale mogućnosti da jedno od prometnijih dvorišta u centru Niša posle mnogo godina dobije svetlo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com