Hronika

Od nestale porodice iz Aleksinca ni traga. U potragu uključen i helikopter MUP-a Srbije

Policija i dalje intenzivno traga za tročlanom porodicom iz Aleksinca, Goranom Djokićem (57), njegovom suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) čiji je nestanak prijavljen pre dva dana.

Policija je u sredu pozvala gradjane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefone 192 i 018/522-982.

Djokići su u nedelju bili na ručku kod Goranove majke u selu Moravac, odakle su otišli oko ponoći.

Poslednji put su vidjeni 26. septembra u aleksinačkom selu Žitkovac odakle su se svojim vozilom “folksvagenom pasat” crne boje registarskih oznaka AL 028-AI, uputili ka Aleksincu.

Policija je juče detaljno pretražila taj deo aleksinačke opštine zbog bojazni da su možda doživeli saobraćajnu nesreću, a zbog velikog području koje je moralo da bude pretraženo u potragu je bio uključen i helikopter MUP-a Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pregledala snimke video kamera sa naplatnih rampi i ustanovljeno je da Djokići svojim automobilom nisu izašli na auto-put Niš-Beograd.

Njihov automobil vidjen je jedino na kameri auto-perionice nadomak Aleksinca, ali nakon toga im se izgubio svaki trag.

Prema takodje nezvaničnim informacijama, u prisustvu rodjaka porodice Djokić, policija je juče obila vrata njihovog stana i ušla u objekat kako bi pokušala da nadje neki novi trag koji bi ukazao na to gde se ova tročlana porodica već tri dana nalazi, kao i da li im se nešto loše dogodilo.

Goran Djokić je vlasnik menjačnice u Aleksincu i pre dve godine bio je na meti pljačkaša, ali se taj dogadjaj ne povezuje sa nestankom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com