U fokusu

OD JUNA 2017. Germania uspostavlja redovan avio saobraćaj Niš – Cirih

 Aviokompanija  GERMANIA uspostavlja redovan avio saobraćaj na relaciji Niš – Cirih – Niš.

Od 23. juna 2017.godine avioni Germanie leteće dva puta nedeljno, svakog petka i ponedeljka.

Kupovinu karata moguće je izvršiti putem sajta germania.ch ili u turističkim agencijama koje se bave prodajom avio karata.

U proteklih trideset godina više puta obavljan je avio saobraćaj ka Cirihu. Najveći broj redovnih letova realizovan je od 2004.godine do 2006.godine kada je se do Ciriha letelo Jat Airways-om i Montenegro Ailines-om. Poslednji redovni let imao je JAT 2009.godine.

Polovinom novembra SWISS je objavio letove na relaciji Cirih – Niš – Cirih. Prvi let je najavljen za 2.april 2017.godine , a redovan avio saobraćaj obavljaće se petkom i nedeljom.

 „Uloga i značaj aviosaobraćaja na razvoj privrede su od izuzetne važnosti. Usposatvljanjem svake redovne aviolinije pruža se mogućnost lakšeg i bržeg povezivanja čime se stvaraju uslovi za razvoj privrede, posebno razvoj turizma kao  grane tercijalnog sektora privrede,“ saopštili su iz JP „Aerodrom Niš“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com