Društvo

Od humanitarnog parkinga 500.000 dinara u budžet Grada Niša

Niški “Parking servis” uplatio je 500.000 dinara u budžet Grada Niša, na osnovu naplate parkiranja na humanitarnom parkingu pored Osnovne škole “Sveti Sava”, izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

 

“Mi bi sada taj novac trebalo da opredelimo za neko bolesno dete, ali nismo dobili ni jedan predlog. Ukoliko predloga ne bude bilo novac ćemo opredeliti za neku drugu namenu. Možda za obnovu porodilišta”, izjavila je Sotirovski na konferenciji za medije u Gradskoj kući.

Ona je kazala da se predlozi za korišćenje sredstava dobijenih od humanitarnog parkinga mogu da pošalju na mejl “Parking servisa” ili na mejl kabineta gradonačelnice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ne bih da sumnjam u ovu vest ali živim preko puta tog parkinga. Tu, od kada su ga pustili u promet danima ima nekih 10-20 parkiranih automobila. Nekad jedva da ima 1-2 auta. Kad prikupiše toliko novca da mogu i da doniraju 500,000. Ali ko to proverava?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com