Promo vesti

Od dijagnostike do prevencije, najveći dijagnostički centar u regionu NEO MAG

Dijagnostički centar “Neo Mag” je najveći privatni zdravstveni centar na jugu Srbije. Počeli su sa radom 2003. godine kao prva i jedina magnetna rezonanca južno od Beograda.

Konstantno prateći najnovije zdravstvene trendove “Neo Mag” pruža celovitu zdravstvenu uslugu – od dijanostike do prevencije i najopremljeniji je dijagnostički centar u regionu.

NEO MAG

Pored rendgen aparata, skenera i ultra zvuka, bitno je istaći da poseduju, jedini u gradu, magnetnu rezonancu od 1,5 T (Tesla) što je po propisima svih svetskih standarda.

Snimci koje dobijete u „Neo Magu“ su jasni i precizni i prihvaćeni su od strane svih klinika i specijalista.

Osnovni zadatak Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ je da se kroz pravovremenu dijagnostiku spreči razvoj bolesti ili da se bolest otkrije u što ranijoj fazi i tako izbegne dugotrajno iscrpljujuće lečenje.

Pacijenti i profesionalnost na prvom mestu!

Vrhunskim medicinskim stručnjacima brza i kvalitetna usluga i individualni pristup svakom pacijentu su prioriteti!

U sastavu Dijagnostičkog centra „Neo Mag“ o Vama brine tim stručnjaka iz radiologije, na čijem čelu je specijalista radiologije dr Aleksandar Ivković.

Specijalista radiolog dr Ivković Aleksandar prisutan je u toku snimanja, što je velika prednost, jer pacijenti u Neo Magu ne čekaju na izveštaje, već ih dobijaju odmah nakon pregleda uz konsultaciju radiologa sa uputom za dalje lečenje.

Ono što “Neo Mag” izdvaja u odnosu na sve dijagnostičke centre jeste da se pregledi rganizuju u terminu koji Vama odgovara, bez čekanja, gde nakon pregleda na magnetnoj rezonanci, skeneru, rendgenu ili ultra zvuku odmah dobijate :

NEO MAG
IX brigade 1
018 520640;
018 520174;
065 3520640
Facebook
  • Izveštaj doktora radiologa
  • CD
  • Film
  • Konsultaciju radiologa i uput za dalje lečenje koje takođe možete uraditi odmah u Dijagnostički centar „Neo Mag“

Brigu o zdravlju prepustite najboljima – Vaš NEO MAG!

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close