Hronika

Od 16 povredjenih zbrinutih u Nišu, 13 otpušteno na kućno lečenje

Nakon udesa kod Leskovca u niški Urgentni centar prebačeno je 16 povredjenih, a 13 njih je nakon ukazane pomoći otpušteno na kućno lečenje, izjavio je danas pomoćnik direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš Goran Stanojević.

Prema Stanojevićevim rečima, na Klinici za dečiju hirurgiju zadržano je dvanaestogodišnje dete, na Klinici za ortopediju na lečenju je žena (59), dok je u Urgentnom centru u toku operacija muškarca (69) koji je je u udesu zadobio tešku povredu ruke.

“Svi povredjeni koji su zadržani na lečenju su stabilnih vitalnih parametara. Operacija ruke starijeg muškarca za sada se odvija po planu”, kazao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Kako je kazao Stanojević, medju 16 povredjenih lica koja su prebačena u Urgentni centar bilo je dvoje dece, s tim što je dvanaestogodišnje dete zadržano na lečenju, a osmogodišnje dete je nakon ukazivanja pomoći otpušteno na kućno lečenje.

Prilikom prevrtanja autobusa somborskih registarskih oznaka, jutros oko 6,20 minuta na auto-putu Niš-Leskovac kod sela Pečenjevca, jedna žena je poginula, a 25 lica je povredjeno.
Ekipe Hitne pomoći zbrinule su ih u bolnici u Leskovcu i u niškom Urgentnom centru.

Uzrok udesa za sada nije poznat. Reč je o našim turistima koji su se vraćali sa odmora iz grčkog letovališta Haniotija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com