Društvo

Očišćen Suvodolski potok kroz Brzi Brod. Gomile smeća izvučene iz korita

Održana je akcija čišćenja priobalja i korita Suvodolskog potoka u okviru nacionalne kampanje „Očistimo reke Srbije“, u organizaciji Gradske opštine Medijana, Udruženja građana „Prijatelji Brzog Broda“, Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Niša, JКP „Mediana“, JКP „Naisus“ i Кompanije Vip mobile.

Foto: GO Medijana

Iz korita potoka koji se proteže kroz celo naselje izvučene su gomile smeća. Posečeni su korov i drveće uz samu obalu. Sa akcije je upućen poziv građanima Brzog Broda čije su kuće tik uz reku, da očiste staze od korova i ne bacaju otpad u korito.

Uređenje je organizovano u okviru kampanje Кompanije Blic „Očistimo reke Srbije“, na potezu Suvodolskog potoka kroz naselje Brzi Brod.

Foto: GO Medijana

Ovo je još jedna u nizu akcija komunalnog uređenja područja Gradske opštine Medijana, druga u saradnji sa Кompanijom „Blic“, a u cilju podizanja svesti građana o značaju komunalnog reda i zdravoj životnoj sredini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button