Hronika

Obustavljena istraga koja je bila pokrenuta protiv direktora Niš ekspresa

Zbog srušenih perionica na parceli gde se nekada nalazio Niš ekspres na niškom Bulevaru Nemanjića protiv direktora Zorana Jovanovića vodio se postupak u Višem sudu u Nišu. Naredba koja je upravo doneta nalaže obustavu istrage, jer se smatra da delo koje je predmet optužbe nije krivično delo.

 

“Nakon sprovedene istrage javi tužilac je doneo odluku da odustane od krivičnog gonjenja i da obustavi istragu protiv osumnjičenog Zorana Jovanovića, jer delo koje je predmet optužbe nije krivično delo”, piše u naredbi Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

U optužnici je stajalo da je  Jovanović optužen za krivično delo – zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Perionice koje su srušene nalazile su se na zemljištu tadašnjeg Niš ekspresa. Grad Niš i odgovarajuće inspekcije godinama su vodile administrativnu borbu protiv perionica i vlasnika. Tadašnji direktor i vlasnik Niš ekspresa Zoran Jovanović u ovom slučaju, sudeći po naredbi suda nije kriv, što je kako su drugi predstavljali pomagao da se ove perionice ne ruše.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com