DruštvoServisne

Obustavljen saobraćaj kod Palilulske rampe zbog izgradnje Južnog kanalizacionog kolektora

Zbog planiranih radova na izgradnji Južnog kanalizacionog kolektora, saobraćaj na raskrsnici kod Palilulske rampe biće obustavljen u svim pravcima, počevši od ponedeljka 16. aprila, pa sve do nedelje 20. maja.

Zatvaranje saobraćaja se vrši prema projektu privremene regulacije saobraćaja na raskrsnici ulica Episkopske, Vojvode Gojka i Božidarčeve, za vreme izvođenja radova.

Podsećamo da su radovi otpočeli na Palilulskoj rampi, sečenjem asfalta od postojeće kanalizacione šahte u Božidarčevoj ulici. Prema ugovoru ukupna vrednost predviđenih radova sa uračunatim porezom na dodatu vrednost iznosi nešto više od 13 miliona dinara dinara i predviđeni rok za završetak radova je 90 dana.

Kolektor ide paralelno sa desne strane železničke pruge Niš – Dimitrovgrad – Državna granica, na rastojanju 9 metara od osovine koloseka i projektovanim dubinama rova od 4,30m do 5,30m.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com