Društvo

Obustavljen i preusmeren saobraćaj zbog izgradnje puta Niš-Merdare. Teretnim vozilima neophodna posebna dozvola

Zbog radova na izgradnji auto-puta Niš-Merdare od 20. marta do 31. maja 2023. godine biće obustavljen saobraćaj od petlje kod naplatne rampe Merošina do ukrštanja sa lokalnim putem Niš-Merošina.

Putnička vozila će biti isključivana sa auto-puta na petlji “Niš-jug” i lokalnim putem preko Mramorskog brda biće usmeravana ka Merošini i Prokuplju.

Teretna vozila preko 5 tona sa auto-puta isključivaće se na petlji “Doljevac” i preko Žitorađe saobraćaće ka Prokuplju. Iz Prokuplja će teretna vozila prema Nišu preusmeravati preko Žitorađe i petlje “Doljevac”, a putnički saobraćaj za Niš će se odvijati preko putnog pravca Merošina-Niš.

“Preduzeća koja posluju na teritoriji opštine Merošina treba da se obrate Opštinskoj upravi opštine Merošina radi dobijanja posebne dozvole za kretanje teretnih vozila na ovoj deonici”, objašnjavaju.

Podnošenje zahteva za dobijanje posebne dozvole može se izvršiti direktno na pisarnici Opštinske urpave opštine Merošina ili putem mejla opstinamerosina@gmail.com.

Uz zahtev za dobijanje posebne dozvole potrebno je dostaviti i podatke o vrsti potreba (utovar ili istovar robe), kao i kopije saobraćajnih dozvola teretnih vozila.

Sve potrebne informacije možete dobiti na telefon: 062 / 88 30 718

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com