PromoPromo vesti

OBRVE: Nezaobilazan detalj i kod plavuša i kod brineta

Nedostatak samo par dlačica na obrvama može da izazove nedostatak samopouzdanja, dokaz su mnogih žena. Same nisu svesne da sem fizičke promene na obrvama, postaju i sigurnije u sebe. Jednake i izražene obrve su nezaobilazan detalj, a posebno ako izgledaju potpuno prirodno.

Ako imate problem sa obrvama? Nisu jednake, negde fali koja dlačica!? Volele biste da uradite nešto po tom pitanju, ali se plašite da neće izgledati prirodno!? Japansko iscrtavanje obrva je idealna metoda za vas!

Trajno iscrtavanje obrva japanskom metodom podrazumeva ubacivanje pigmenta oštricom. To je jedinstvena metoda koja daje potpuno prirodan izgled, da je gotovo neprimetno da je u pitanju trajna šminka.

U Kozmetičkom salonu Medeja pre trajnog iscrtavanja, predložićemo vam idealan oblik obrva, koji odgovara vašem obliku lica. To podrazumeva dve potpuno jednake obrve, po dužini, visini i debljini.

Proces iscrtavanja se odvija u maksimalno sterilnim uslovima, a koriste se
najkvalitetniji pigmenti.

Vaše je samo da zakažete svoj termin!

MEDEJA
Kozmetički salon
Tome Rosandića 6
018/511-611, 511-612
064/3003340
info@medejacosmetic.com
MEDEJA Bulevar
Vizantijski Bulevar br.2
018/511-610
064/383-0000
medejabulevar@gmail.com
www.MedejaCosmetic.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com