Društvo

Obrenovićeva ulica u PozitivNIm bojama i melodijama

Studenti niškog Fakulteta umetnosti napravili su uvertiru u ovogodišnji PozitivNI festival u Obrenovićevoj ulici. Deo pešačke zone se na par sati pretvorio u oazu boja i melodija u njihovoj u režiji.

Nišlije su mogle da uživaju u stvaranju i izložbi studenata sa odseka za slikarstvo, dok su nešto kasnije njihove kolege iz gudačkog kvarteta QuArt Niš pretvorile u pravu malu metropolu.

„Sa balkona Radio cafe-a kvartet je izveo nekoliko numera i svojim umećem i pojavnošću privukao pažnju prolaznika. Naši sugrađani mogli su da sa oduševljenjem uživaju u muzici dok šetaju sa porodicom ili prijateljima“ kažu organizatori ovogodišnjeg festivala.

Ceo događaj organizovan je kao uvod za PozitivNI festival koji će se održati od 31. maja do 3. juna u Nišu na dve lokacije – Dušanova ulica i park Čair.

Ulaz na sva četiri dana festivala biće slobodan za sve posetioce, a kompletan program i satnicu festivala može se videti na pozitivni.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com