Hronika

OBRAČUN NOŽEVIMA: Ubijena jedna osoba

U jednom niškom noćnom klubu , noćas oko 3 sata došlo je do obračuna noževima, povređene su dve osobe od kojih je jedna podlegla povredama, potvrdili su Niškim Vestima iz UKC Niš.

 

“SS ’96 godište stigao je u UKC u izuzetno teškom stanju sa ubodom ranom u predelu levog dela grudnog koša. Nažalost, uprkos naporima lekara, povređeni je podlegao povredama. MC’ 83 godište primljen sa povredom jetre. Operisan je i nalazi se na Klinici za anesteziju. Trenutno stabilnih vitalnih parametara”, rečeno je Niškim Vestima iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Iz niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, potvrdili su Niškim Vestima samo da je njihova ekipa noćas intervenisala u jednom niškom kafiću i da su dva lica prevezena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

“Mi možemo samo toliko da kažemo, ostale informacije tražite od policije i UKC-a”, rečeno je našoj redakciji rano jutros iz niške hitne pomoći.

Rano jutros pojavila se prvo informacija da je ubijena jedna osoba, dok je druga ranjena, na Instagram profilu 192.rs. Ovu vest preneli su brojni srpski mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dečko je bukvalno raskasapljen,,ubici maksimalna kazna zbog zverskog ubistva.on je tu bio nevina žrtva,a iskrvario za par minuta ubodom u srce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com