Društvo

Obnova sela Gornja Toponica: Prioritet sačuvati omladinu u selu (FOTO)

Selo Gornja Toponica koja se nalazi na teritoriji opštine Crveni Krst dobilo je novo igralište koje svakodnevno koristi dvadesetoro mališana, novi park koji se pravi, kao i struju u Domu Kulture, na čemu su meštani jako zahvalni, jer smatraju da će se na taj način sačuvati omladina u njihovom selu.

Foto: Marko Ignjatović

Meštani ističu da je obnova sela rezultat zajedničkog dogovora sa nadležnima, što pokazuje da nisu prepušteni sami sebi.

Foto: Marko Ignjatović

Oni se zahvaljuju neizmernoj pomoći i zainteresovanosti gradonačelnice Dragane Sotirovski koja je u saradnji sa Gradskom Opštinom Crveni Krst pomogla da se napravi novo igralište, pokrene sredjivanje parka i sadnja zelenila.

“Jako nam je drago da vidimo želju Gradonačelnice i opštine Crveni Krst da saslušaju i u velikoj meri realizuju sve naše zahteve. Omladina sela se aktivirala, svako pomaže na svoj način. Ovih dana očekujemo i priključenje struje u Domu Kulture, što za ljude, a posebno omladinu našeg sela mnogo znači. Obzirom da preko zime, nemamo druge prostorije za korišćenje, koristimo Dom kulture za druženje i razonodu. Nadamo se saradnji i na dalje”, izjavio je meštanin Marko Ignjatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com