Društvo

Obilazak kvartova na Bulevaru Nemanjića i oko parka „Svetog Save“

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima obišla je kvartove na Bulevaru Nemanjića, u Romanijskoj ulici i humanitarni park kod OŠ „Sveti Sava“ i upoznala se sa nastavkom radova na izgradnji biciklističke staze, najavila početak rekonstrukcije igrališta u Romanijskoj i videla kako napreduju radovi na uređenju humanitarnog parkinga.

Izgradnjom parkinga ćemo rasteretiti građane brige oko parkiranja svojih vozila, a prihod ćemo nameniti deci koja se leče od raznih vrsta bolesti, rekla je ona.

“Istovremeno, mogli smo da vidimo šta je ono što nedostaje u međublokovskom prostoru u tom delu gradske opštine Medijana”,  napomenula je Sotirovski.

Ona je posetila info i uslužni centar JKP „Gorica“ u samom parku „Sveti  Sava“ gde će građani sada moći da završe svoje obaveze iz delatnosti tog javno-komunalnog preduzeća zbog kojih su do sada morali da odlaze do Novog groblja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com