Hronika

Obijen i demoliran ronilački klub „Gusar“

Prostorije ronilačkog kluba „Gusar“ kod Železničkog mosta na Keju Mike Paligorića u toku jučerašnjeg dana opljačkali su i demolirali nepoznati počinioci.

„Policiji je obijanje prostorija prijavljeno juče oko 18 časova. Izvršen je uvidjaj i procenjena šteta iznosi oko 360.000 dinara. Za počiniocima se traga, a o krađi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo“, kazali su u policiji.

Srdjan Radulović iz Ronilčakog kluba „Gusar“ izjavio je za Niške vesti da su lopovi po ko zna koji put obili i opljačkali taj klub, a nakon ovog upada prostorije kluba izgledaju kao da je u njih „bačena bomba“.

„Oni su razvalili vrata i tako ušli u prostorije, a vidimo da su pokušali da sruše jedan od zidova i da tako uđu. Napravili su nam veliku štetu. Skunuli su i odneli šest radijatora, ronilačku opremu, bojler, šporet, frižider, alat, nešto od posuđa, odličja. Razbili su uređaj za projektovanje Pokušali su čak da skinu i slavinu, međutim nisu uspeli ali su napravili poplavu u klubu“, rekao je Radulović.

On je kazao da članovi kluba ne mogu da izbroje koliko je puta do sada klub bio na meti lopova.

„Sve smo pokušali kako bi sprečili upade. Zavarili smo šipke na vrata, stavili čelične ploče na prozore i ništa ne pomaže“, ogorčen je Radulović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com