Društvo

Obezbeđena industrijska so za stambene i mesne zajednice

Gradska opština Pantelej u saradnji sa JКP Mediana obezbedila je potrebne količine industrijske soli koje su namenjene stambenim zajednicama na području opštine kao i mesnim zajednicama, za saniranje poledice u zimskim uslovima.

Prve količine koje je dostavila Mediana, upravnici stambenih zajednica i predsednici mesnih zajednica mogu da preuzmu u sedištu Opštine Pantelej počev od danas, 15.01.2020. tokom celog dana, do 20 časova naveče, kao i tokom predstojećeg vikenda, u intervalu od 10-12 časova, kada je organizovano dežustvo za preuzimanje džakova sa ovim agregatom.

Preporuka je da se i škole jave opštini radi blagovremene nabavke soli za svoje potrebe kada od ponedeljka počnu sa radom, posle raspusta.

Dodatne količine biće po potrebi sukcesivno dostavljane opštinama, a predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković i direktor JКP Medijana apeluju na građane da se prema važećim propisima redovno staraju o urednom čišćenju snega i poledice ispred svojih stambenih i poslovnih objekata radi bezbednosti kretanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com