Sport

OBEĆAVAJU jaču omladinsku školu

Rukovodstvo FK “Radnički” otpočelo je sa kadrovskim promenama i kompletnom reorganizacijom omladinske škole kako bi stvorili jake temelje za budućnost kluba. Jedan od prioriteta u radu menadžmenta je konsolidacija trenutnog stanja i unapređenje rada omladinske škole.

Naša orijentacija u narednom periodu biće stvaranje što boljih uslova za omladince, kako bi oni postali osnova za ozdravljenje kluba, kažu u saopštenju koje prenosimo u celosti.

U prethodnom periodu omladinska škola služila je prevashodno za lične promocije, što je nedopustivo. Omladinska škola je “žila kucavica” bilo kog kluba, i čak 60 odsto prvog sastava treba da bude iz omladinskog kluba. Uostalom, godišnje bi trebalo da tri do pet igrača za prvi sastav budu “proizvod” upravo omladinske škole, što se nije desilo zadnjih pet godina.

Najnoviji događaji u vezi omladinske škole ukazuju na pokušaje onih koji su do nedavno vodili školu da opravdaju svoj neuspeh i stvore konfuziju kod roditelja dece netačnim izjavama. Ova uprava nije kriva za dugogodišnji dug prema trenerima, ali i taj dug će ona da vraća.

Rukovodstvo Radničkog planira da u narednom periodu pregovara sa gradom Nišom i privatnim licima, kako bi se ostvarili što bolji uslovi za trening dece, koja su budućnost našeg kluba.

Za nas će sva deca biti jednaka, nezavisno od toga ko su im roditelji, a biće bitno samo koliko su talentovana i spremna da ulažu trud i rad kako bi došli do prvog sastava, piše u saopštenju FK Radnički.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com