Društvo

OBAVEŠTENJE ČITAOCIMA: Ovo je jedina prava fejsbuk stranica Niških Vesti!

Zbog sve većeg broja poruka, sugestija i primedbi, redakcija Niških Vesti, ovom prilikom, želi javno da poruči svim svojim čitaocima da postoji samo jedan, pravi, portal Niške Vesti (niskevesti.rs), kao i samo jedna prava, zvanična, fejsbuk stranica – Niške Vesti.

Da ne biste došli u zabunu, portali i stranice, kao što su “Portal Niške vesti”, “Unofficial: Portal Niške vesti”, “Niške vesti info” i slični, nemaju nikakve veze sa nama i ograđujemo se od svakog sadržaja koji objavljuju.

Naša redakcija se već obraćala pomenutim stranicama i portalima, jer su objave sa našeg portala, koje su prenošene bez dozvole, stvarale zabunu.

“Obraćali smo im se preko poruka na fejsbuk stranicama koje vode, jer na portalima koje oni prenose, nema nikakvih informacija, niti o vlasniku, niti imejl adresa, brojeva telefona… U početku su bez dozvole preuzimali naše sadržaje, fotografije, bez potpisa i bez pitanja, što smo ih zamolili da ne rade, a na pitanje da se predstave, nikada nismo dobili odgovor”, kaže glavna i odgovorna urednica portala Niške Vesti Violeta Milićević.

Sadržaj koji trenutno objavljuju uglavnom je sa nekih nepoznatih portala, a tekstovi, često, prevazilaze granicu pristojnosti i ukusa.

Zbog svih navedenih stvari, pomenute fejsbuk stranice, biće prijavljene administratorima.

Hvala Vam na poverenju koje nam ukazujete ovih pet godina, od kada postojimo!

Vaše, Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com