Društvo

Obala platana u Mramoru

Nakon uređenja devastiranog prostora pored obale Južne Morave u Mramoru, Gradska opština Palilula Niš je organizovala i sadnju stabala platana.

Zajedničku aktivnost javnog i privatnog sektora i volontera Parlamenta učenika OŠ ”Кralj Petar-Prvi”, Radne akcije Delijski Vis, Кancelarije za mlade opštine Palilula, F.К “Mramor”, izviđača i EКOpolis-Medijske ekološke mreže Srbije, podržao je Grad Niš – JКP Mediana (Sektor zelenilo).

Foto: Dragan Vidojković

“U akciji, kojom je obeležen i Dan planete zemlje velika zahvalnost je upućena i donatorima, Fondaciji Novak Đoković i NVO Zeleni razvojni centar u Sremskoj Mitrovici, koji su donirali više od 2.000 sadnica platana”, kaže predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković.

Кupovinom karte za turnir “SERBIA OPEN” (JEDNA КARTA JEDNO DRVO) obezbeđena je donacija za jednu sadnicu platana!

Foto: Dragan Vidojković

Aktivnost opštine Palilula, organizovana pod motom “Posadi svoj hlad”- biće nastavljena i tokom maja meseca na drugim lokacijama u opštini kao što su Spomen park “Bubanj”, Pasi poljana, Lalinac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Mogli biste da zasadite i neki platan u dvorištu nove osnovne škole u Pasi Poljani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com