Društvo

NURDOR POKREĆE NOVOGODIŠNJU AKCIJU: Budi heroj, naruči paketić

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka pripremilo je novogodišnje paketiće koji se mogu naručiti preko njihovog sajta, a na ovaj način, kažu u NURDORU, svako ko se odluči na ovaj korak, pomaže deci koja boluju od ove opake bolesti.

 

 

„Pogledate naš novogodišnji katalog i izaberete iz njega paketiće za sebe i svoje najdraže, decu, prijatelje ili poslovne partnere. Svaki paketić od NURDOR Deda Mraza je po jedna vrećica radosti za Vas koji darujete i za onoga ko prima ovakav poklon. Zato što on nije običan poklon, u sebi nosi ljubav i podršku i po jednu novu nadu za mališane koji se leče od malignih bolesti”- kažu u NURDORU, a njihov moto pred nastupajuće novogodišnje praznike je “Niko od nas ne može uraditi sam onoliko koliko možemo zajedno!”

Godina koju ostavljamo iza nas je bila teška i izazovna na mnogo načina, dodaju u NURDOR-u, ali ono važno što smo mogli da naučimo jeste da su solidarnost, podrška i zajedništvo preko potrebni svakom društvu.

“Voleli bismo da te lekcije svi ponesemo u sledeću godinu i da pokažemo i sebi i drugima da Biti heroj nije teško. Svaki od 365 dana koji nas čekaju su po jedna nova prilika da menjamo svet. Ako želimo da to uspe – moramo zajedno”- poručuju iz NURDOR-a.

Lekciju o tome nude nam najmlađi.

“Svemu tome najbolje nas uče deca, a deca koja se leče od malignih bolesti već jesu pravi mali superheroji. Oni koji svakog dana prolaze kroz ono kroz šta smo delom morali svi da prođemo ove godine. I svakog dana nam pokazuju da su za superherojska dela jedino potrebni Ljubav i Podrška. Praznici su pravo vreme da to delimo jedni sa drugima”- poručuju iz NURDOR-a.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com