Promo

Novootvoreni Pet Shop GALLUS ima odličnu ponudu uz akcijske cene

Omiljena hrana, oprema ili igračke... sve za ljubimce!

Novo prodajno mesto u Nišu za Vas i Vašeg ljubimca sigurni smo biće Pet Shop GALLUS koji se nalazi u ulici Cara Dušana broj 81, lokal 2 koji ima u ponudi baš sve što vam je potrebno da sa ljubimcima provodite najkvalitetnije vreme.

Pet Shop Gallus je novi moderan lokal za opremu i hranu za kućne ljubimce, samom lokacijom koja je u srcu grada lako je dostupan svima.

Hrana i oprema za:
PSE, MAČKE, GMIZAVCE, PTICE I RIBICE.

Asortiman niškog Pet Shopa Gallus nudi  bogat izbor superpremium hrane, opreme i preparata za ljubimce a tu je i kvalitetna ponudu simpatičnih igračaka. U samoj prodavnici uvek ćete dobiti savet šta je najbolje za ljubimca kojeg čuvate. Stručni prodavci tu su da pomognu oko odabira preparata koji daju najbolje rezultate kada je nega u pitanju.

Pet Shop Gallus; Cara Dušana 81

Na rafovima ove prodavnice za ljubimce svakog dana možete da pronađete specijalne ponude sa popustima, a oni redovni kupci imaće posebne pogodnosti.

Čitava ponuda koja se nalazi u prodavnici pažljivo je birana, prema zahtevima kupaca aili i veterinara sa kojima Gallus godinama sarađuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallus Niš (@petshopgallus)

Pored najrazličitije ponude budite sigurni da sve što je potrebno Vašim kućnim ljubimcima, to ćete sigurno i naći u Pet Shop-u Gallus, čiji zaposleni svakodnevno prate i analiziraju zahteve i želje Nišlija koji čuvaju ljubimce.

Uvek postoji lista najprodavanijih i najboljih proizvoda, koje možete da nabavite po specijalnim cenama koje su bolje nego u drugim radnjama.

Pet Shop GALLUS
Cara Dušana br.81, lokal 2
060 40 98 99 2 
INSTAGRAM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallus Niš (@petshopgallus)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com