Promo

Hotel BELA JELA u Lukovskoj banji dominira pitomom lukovskom kotlinom (FOTO)

Novootvoreni hotel visoke kategorije BELA JELA u Lukovskoj banji, na radost brojnih turista koji poslednjih godina u sve većem broju dolaze u ovu popularnu banju, nedavno je počeo sa radom i već prima prve goste. Oni koji su boravili ovde imaju pozitivna iskustva koja se već nadaleko čuju.

BELA JELA izgleda impresivno i kao gorski car dominira pitomom lukovskom kotlinom.

BELA JELA

BELA JELA ima četiri zvezdice, ukupno 100 soba i to po konfiguraciji 36 jednokrevetnih, 54 dvokrevetne i čak deset apartmana od kojih su dva luksuzna apartmana.

„Sve sobe su moderno opremljene u skladu sa najsavremenijim standardima. Ishrana će biti po principu švedskog stola – doručak i večera, a gosti mogu da ručaju u restoranu a la carte“, kaže za Niške Vesti generalni direktor Specijalne bolnice Prolom banja i Lukovska banja Žarko Đurić.

Ponuda hotela, smeštaja i usluga je vrlo raznovrsna i svako za sebe može da pronađe paket koji mu odgovara.

PONUDA

U wellness centru hotela BELA JELA ima otvoreno-zatvoreni bazen temperature od 33 do 35 stepeni, finsku saunu, infracrvenu saunu, parno kupatilo, slanu sobu i tople klupe.

Gostima je na raspolaganju lobby bar kod recepcije i wellness bar u wellness centru za opuštanje i uživanje.

Gosti imaju mogućnost korišćenja teretane i sale za zabavu i rekreaciju. Za najmlađe goste na raspolaganju je savremena igraonica.

Medicinski blok je moderno opremljen i postoji mogućnost korišćenja elektroterapija, hidroterapija, blatne terapije i manuelnih masaža, terapije će se odvijati svakodnevno, vikendima i praznicima a lekari će biti na raspolaganju 24 sata, u vezi pregleda i konsultacija.

FACEBOOK + INSTAGRAM

BELA JELA

Osim ovog hotela BELA JELA preduzeće Planinka a.d. u Lukovskoj banji ima hotel KOPAONIK, koji je otvoren 2000. godine i hotel JELAK, otvoren 2009. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

 1. Postovanje,
  Da li imate neki slobodan termin u hotelu
  Od 15 septembra
  Bela jela-polupansion
  Bracni par sa bebom
  Da li radite sa vaucerima
  Hvala unapred

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com