Društvo

“Novogodišnji ZOO kutak” sa Deda Mrazom, Vilenjacima i Sneškom

ZOO Planet će za novogodišnje dane pripremiti niz iznenađenja za mališane, koji će osim sa životinjama moći da se druže i sa Deda Mrazom, Vilenjacima i Sneškom. Pod nazivom “Novogodišnji ZOO kutak” ove godine posetioci će moći da uživaju u novogodišnjoj čaroliji, da prave čestitke, slikaju se, jašu konje.

Program za mališane biće organizovan 17.,18. i od 24 do 30. decembra od 18 do 21 čas.

“Ukoliko želite da učestvujete u ceremoniji dolaska Deda Mraza potrebno je da mališane dovedete u ZOO Kutku  najkasnije do 18.20 časova. Ukoliko želite da Deda Mraz dodeli paketić vašem detetu, molimo vas da ponesete​ paketić i da isti uručite vilenjacima u ZOO Kutku.”, saopštili su u ovom Udruženju.

Ceremonija dolaska Deda Mraza je u 18.30 časova.

Foto: ZOO Planet

“Deda Mrazovi vilenjaci pobegli su sa severnog pola i došli u Niš da malo odmore od pakovanja paketića. Dok ih Deda Mraz traži, oni se zabavljaju po gradu, obilaze znamenitosti i na kraju dolaze u ZOO Kutak, upravo tu će se i Deda Mraz sresti sa njima i Sneškom”, objašnjavaju.

Foto: ZOO Planet

Oni su pozivali sve građane koji vide vilenjake da ih slikaju i slike objave na Facebook i Instagram stranicama Udruženja ZOO Planet.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com