Kultura

Novogodišnji vatromet svetskih hitova u Nišu!

Veliki Novogodišnji koncert orkestra Impresija biće održan u Domu Vojske, 26. decembra, od 21 čas. Kao solisti nastupiće Bojana Stamenov i Zoran Šandorov.

Organizatori najavljuju muzički spektakl u kojem će se Impresija predstaviti potpuno novim repertoarom.

Energiju i atmosferu novogodišnjeg koncerta, uz antologijske disko i fank hitove svetskih umetnika, u pratnji orkestra profesionalnih muzičara klasične muzike, upotpuniće vrhunski solisti Bojana Stamenov i Zoran Šandorov.

Foto: S.K.

Niš je grad u kojem rado nastupam zato što su ljudi koji dolaze na koncerte pozitivniji i srdačniji nego bilo gde drugde. Zaista, moj prvi nastup sa Impresijom je bio doslovce impresivan i nisam mogla da odbijem poziv da budem deo ovog novogodišnjeg koncerta. Svi smo zbog toga blago euforični, vežbamo, lepo sarađujemo i stalno nam neke nove ideje padaju na pamet. U tom smislu da znate da ja neću samo pevati, malo ću i dirigovati koncertom, ali neko to bude naša mala tajna”, kazala je Bojana Stamenov u svom veselom maniru i naglasila “Nišlije spremite se, u sali niko neće sedeti, jer vam pripremamo spektakl kakav niste skoro doživeli!”.

Foto: S.K.

Orkestarske aranžmane najvećih klasika disko i fank muzike – Michael Jackson-a, Donna Summer, Stevie Wonder, Jamiroquai, Cool and The Gang, Earth Wind and Fire itd, uradio je pijanista Bojan Mladenović, a koncertom će rukovoditi Bojan Stanković.

Foto: S.K.

Impresija je niški brend koga čine izuzetno talentovani i vredni muzičari. Nastala je u ideji da gradu kakav je Niš donese nešto novo. Naš repertoar je žanrovski šarolik i drago mi je da publika veoma pozitivno reaguje na nastupima. Jako se radujemo koncertu. Vežbamo svakodnevno sa uživanjem i očekujemo da će i publika uživati sa nama na novogodišnjem koncertu. Budući da na našim nastupima volimo i da zaigramo, očekujemo da će i publika biti na nogama”, kaže Snežana Jovanović članica orkestra Impresija.

Ulaznice za veliki novogodišnji koncert mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske.

Organizator koncerta je Agencija „ASM Scena“ iz Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com