Ekonomija

NOVOGODIŠNJI POPUSTI na virtuelnom SAJMU AUTOMOBILA

XI CORONA FREE FEST

„Najbezbedniji sajam na svetu“ – prvi na Balkanu Sajam automobila “XI CORONA FREE FEST” se uskoro završava a trenutno su veoma aktuelna novogodišnja sniženja mnogih dilera i distributera za kupovinu novih modela automobila.

Posetioci sajta SajamAutomobila.com prethodna dva i po meseca imali su priliku da pogledaju ovogodišnju sajamsku ponudu u nešto izmenjenijem izdanju nego lane. Nisu izostaje premijere, noviteti i brojni pokloni i popusti kada je kupovina novih modela u pitanju.

Na ovogodišnjem sajmu predstavili su se: električni automobil ZhiDou, Ford,  Fiat, Toyota, Citroen, Audi, Volkswagen, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Motogrini, Jepp, Hyundai, zvanično piće sajma je NIško Pivo a pumpa sajma je nova pumpna stanica u Nišu GAS OIL.

“Zadovoljni smo učešćem na virtuelnom sajmu automobila koji je morao ove godine da se održi na ovakav način. Ostali smo dosledni našem redovnom učešću na niškoj smotri najnovijih automobila i za sam kraj virtuelnog sajma imamo jednu novogodišnju poslasticu. U naš salon upravo je stigao novi Toyota Yaris. Divan je i performanse su mu odlične, svi zainteresovani mogu da dođu u naš salon i pogledaju ga. Kupovina je sada veoma povoljna jer traje novogodišnji popust za mnoge modele”, kaže za Niške Vesti Sanja Grozdanović, direktor prodaje Raveex Group.

Toyota Yaris

Novi Yaris u ponudi ima motore, zapremine 1,0 litra, potpuno novi 1,5 motor, koji je dostupan sa ili bez hibridnog pogona. Zahvaljujući velikom obrtnom momentu, 1,5 litarski motor omogućava glatka i ravnomerna ubrzanja. Poslušan i okretan u gradu, podjednako savršen i na auto-putu, kažu u Toyoti.

VIŠE O NOVOM TOYOTA YARISU

Toyota Yaris

“Nije loša godina za nama, kada uzmemo u obzir okolnosti u kojima smo poslovali. Spremamo se za narednu da boljom ponudom obradujemo kupce. Trenutno je na snazi novogodišnji popust koji će mnogim porodicama pomoći da nabave sebi novi četvorotočkaš. Naša mreža i usluge servisa na teritoriji čitave Srbije garantuju bezbednu i sigurnu vožnju”, rekao je Igor Spirić, direktor niške poslovnice Auto Čačka koji je generalni zastupnik za Škodu u Srbiji.

Mali električni automobil ZhiDou ipak je najpopulaniji automobil ovogodišnjeg sajma automobila, jer se puna dva meseca šepurio niškim ulicama na iznenađenje brojnih Nišlija.

“Mi smo prezadovoljni ovogodišnjim izdanjem niškog sajma automobila. Navikli smo da naš automobil privlači dosta pažnje ali ovo što se desilo u Nišu, nas je potpuno oduševilo. Podigli smo čitav region na noge a svest o bitnosti električnih automobila postala je sve jasnija. Nekoliko automobila je već kaparisano, bilo je puno zainteresovanih za probnu vožnju a mi već čekamo isporuku novih modela koje će Nišlije uskoro imati priliku da vide. Nakon postavljanja javnog punjača na Gradskoj garaži “Goran Ostojić” sve je više onih koji maleni ZhiDou vide kao ekonomično vozilo budućnosti”, kaže Patrik Aksentijević, predstavnik PANE AG Grupe iz Beograda

ZhiDou

Ovogodišnji sajam XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020″ prateći svetske trendove doneo je ponudu novih vozila u domove kupaca. Kako prodaja vozila nije prestajala ni tokom vanrednog stanja u zemlji, izazvanog koronavirusom, veće interesovanje se kao i uvek očekuje u narednim mesecima kada ćemo organizovati i razgledanje i test vožnje za zainteresovane kupce, kažu u firmi Velja Auto za Niške Vesti.

“XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” biće predstavljen do kraja godine na oficijalnom sajtu „Auto Moto Festa“  SajamAutomobila.com.

DOBRO DOŠLI NA XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com