Društvo

Novogodišnji disko koncert niške Impresije oduševio Nišlije

Niški revijski orkestar Impresija, Bojana Stamenov i Zoran Šandorov razgalili su publiku na novogodišnjem koncertu, u Domu vojske.

Žanrovski potpuno drugačiji od dosadašnjih nastupa, izveli su repertoar koji je karakterističan za klubove.

Publika je imala jedinstvenu priliku da po prvi put čuje neke od najvećih hitova disko i fank klasika u posebnim orkestarskim aranžmanima.

Foto: S.P.

Na sceni su se smenjivali vokalni solisti Bojana Stamenov i Zoran Šandorov izvodeći stare dobre disko i fank hitove.

Foto: S.P.

Jedan za drugim ređali su se hitovi Give Me The Night (George Benson), We are family (Sister Sledge), Bad Girls (Jamiroquai), It’s Raining Men (The Weather Girls), Celebration (Kool & The Gang) i brojni drugi.

Foto: S.P.

Posebnu draž koncertu dali su bek vokali Ivana Bogdanović i Isidora Mitić, koje su i same imale solo tačke.

Foto: S.P.

Sjajan koncert!… Ne zna se ko je bio bolji muzičari ili pevači…. Ovako nešto bi trebalo češće organizovati, bar dva puta godišnje!…Ovo je falilo Nišu!….“, samo su neki od komentara Nišlija koje su prisustvovale koncertu.

Aranžmane za sve kompozicije uradio je pijanista Bojan Mladenović, a dirigentska palica bila je u rukama Bojana Stankovića, koji se u jednom trenutku i sam latio mikrofona.

Foto: S.P.

Iako su svima poželeli srećnu Novu godinu, publika im nije dala da odu sa scene, vrativši ih dugim aplauzom na bis.

Revijalni orkestar Impresija čine đaci, studenti i profesori iz niške muzičke škole i sa Fakulteta umetnosti u Nišu, ali i muzičari Niškog simfonijskog orkestra. Za tri godine koliko postoji „Impresija“ je organizovala na desetine koncerata, sa ciljem da vrati dobre kulturne navike kod građana, a kvalitetnu muziku na mesto koje joj pripada.

Novogodišnji koncert su organizovali orkestar Impresija i Agencija ASM.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com