Društvo

Novogodišnji bal za mališane sa hemato-onkološkog odeljenja

Drugi put po redu Dobrotvorni novogodišnji bal u organizaciji dva niška Rotarakt kluba održaće se u subotu 16. decembra u New City hotelu u 19 časova. Svečanost je otvorenog tipa, a cilj je prikupljanje donocija za kupovinu infuzionih pumpi za dečje hemato-onkološko odeljenje UKC-a Niš.

Nakon uspešno organizovane prošlogodišnje manifestacije kada su uspešno sakupljena sredstva za kupovinu dva portabilna spirometra za Dečju i Kliniku za pulmologiju UKC Niš za pacijente obolele od cistične fibroze, niški Rotarakt klubovi Niš-centar i Niš-Konstantin Veliki organizuju novo humanitarno veče.

Ove organizacije će podržati Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR, a prikupljene donacije biće preusmerene za kupovinu infuzionih pumpi za dečje hemato-onkološko odeljenje UKC Niš.

Goste bala očekuje bogat kulturni program, neograničeno piće i švedski sto iz raznovrsnog asortimana hotela, a kupovinom karte obezbeđujete i deo koji će ići u donaciju.

“Bal je otvoren za sve posetioce i ljude dobre volje koji žele da pruže praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku deci oboleloj od raka i njihovim porodicama”, kažu organizatori.

Pojedinačna cena karte je 5.000 dinara i može se kupiti u Tuti fruti baru i Dekoraciji ByJovanovic (Obrenovićeva ulica).

Na samom događaju biće postavljena i donatorska kutija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com