Društvo

Novogodišnje druženje sa Deda Mrazom za pantelejske mališane

Prigodni prednovogodišnji program, koji u susret praznicima organizuje Gradska opština Pantelej, nastavljen je 29. decembra na preuređenom i prazničnom ambijentu prilagođenom prostoru, na obodu Durlanske pijace , gde je priređeno „DRUŽENJE SA DEDA MRAZOM“ za organizovane grupe najmlađe dece iz osnovnih škola Njagoš, Čegar, Stefan Nemanja i Mika Antić.

 

Uz prateći muzičko scenski program, osmišljen u saradnji sa Udruženjem „Mladi kreativci-Rastemo“, u pretprazničnoj atmosferi i u prisustvu opštinskog rukovodstva, mališani su uručili Deda Mrazu pisma sa ispisanim željama a zauzvrat su dobili paketiće slatkiša i simbolične darove koje je obezbedila Opština Pantelej.

Nataša Stanković, predsednica GO Pantelej

U saradnji sa prijateljima obezbedili smo paketiće za sve osnovce predškolce, i svu decu koja su se danas zadesila na Durlanskoj pijaci.  – rekla je Nataša Stanković predsednica opštine Pantelej

Okupljene predškolce i najmlađe školarce kao i spontano okupljene mališane, uz Deda Mraza i Vilenjaka, dodatno je zabavio dečji pesnik Rusomir Arsić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com