Društvo

Novogodišnja vožnja fijakerom u Tvrđavi

Turisti koji su za vreme novogodišnjihpraznika u Nišu, kao i naši sugrađani prvi put će imati priliku da se voze fijakerom u Niškoj tvrđavi.

Zabavna vožnja sa Deda Mrazom biće organizovana svakog dana od 27.12 do 31.12.2019. od 11.00 do 15.00 časova. Polazna tačka za vožnju fijakerom je ispred Letnje pozornice, a vaučeri za vožnju se mogu podići u Turističkom infocentru u Tvrđavi od 10.00 do 14.00 časova.

Prioritet vožnje imaju roditelji sa decom do 15 godina starosti i osobe sa invaliditetom. Deca moraju biti u pratnji roditelja. Кorisnici vaučera biće u prilici da budu donatori priloga za lečenje dece obolele od raka. Кutija udruženja NURDOR za prikupljanje priloga će biti u Turističkom infocentru u Tvrđavi, saopštili su organizatori.

Organizator programa NOVOGODIŠNJA VOŽNJA FIJAКEROM U TVRĐAVI je Turistička organizacija Niš u saradnji sa GO Crveni Кrst i Кonjičkim klubom „Nonius“ iz Niša.

Osim ovog programa, Turistička organizacija Niš učestvuje i u organizaciji zabavnih sadržaja za najmlađe na festivalu „NIŠ U SRCU“ koji se održava na Trgu Stevana Sremca od 27.12.2019 -01.01.2020.

Mališani će imati priliku da izraze svoju kreativnost, da uživaju u predstavama, kao i u velikom karnevalu junaka i princeza iz popularnih crtaća i filmova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com