Magazin

Novogodišnja noć protekla mirno. Niškа Bаnjа zа ulаzаk u Novu godinu!

Prepun Svetosavski park na dočeku Pravoslavne nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana samo je dokaz da Nišlije vole zajedno da dočekaju Novu godinu, ali i da Nataša Bekvalac može da se pohvali da je rado viđena u Nišu.

Prema nekim podacima kojima raspolaže Gradska opština Medijana dvosatni nastup Novosađanke Nataše Bakvalac pratilo je između šest i sedam hiljada građana, uglavnom mladih i dece. Bio je ovo jedan od najposećenijih koncerata u organizaciji najveće niške opštine, a što je bilo i očekivano imajući u vidu da je interesovanje za nastup ove pop pevačice bilo izuzetno.

Popularna Novosađanka publiku je zagrejala uglavnom svojim  pesmama, starim i novim, numerama „Nikotin“, „Ne brini“, „Neprijatelj“…Tačno u ponoć zapevala je sa svojim bendom „Nišku Banju“, i rekla da to radi „jer se nalazi u predivnom gradu koji ima i predivnu publiku.“

Foto: GO Medijana

Koncert je počeo u 22 sata i 15 minuta a završio se nešto posle ponoći, kako je i bilo planirano. Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine  dočekana je uz odbrojavanje i tradicionalno, uz vatromet u ponoć. Osim jedne povrede od petarde, drugih  problema tokom koncerta nije bilo.

“Samo ime Nataše Bekvalac je očigledno privuklo brojne građane. Vidite da je dosta mladih i dece  koji su je željno čekali ispred opštine da se fotografišu sa njom. Mislim da je poziv i bude sa nama, naša gošća, bio pun pogodak, bar za ovu, Pravoslavnu novu godinu”, rekla je Dušanka Kitanović iz kabineta predsednika opštine Medijana.

Koncert u parku Sveti Sava Nataša Bekvalac je započela sa najlepšim željama Nišlijama u Novoj godini.

 

 

 

 

 

 

 

 

“I pre nastupa sam osetila veliku pozitivnu energiju koja vlada u Parku, a svim Nišlijama u Novoj godini želim puno ljubavi i da su svi zdravi”, kazala je Nataša Bakvalac i dodala da  je i ranije dolazila u Niš jer ima mnogo prijatelja među Nišlijama ali da je ovo prvi koncert pred niškom publikom.

Foto: GO Medijana

„Lep je koncert. Bolje je oganizovan doček Srpske nove godine nego one pre 14 dana u centru grada. Više mi se dopada ova atmosfera ovde . Volim da slušam Natašu Bekvalac”, rekla je Aleksandra, jedna od nekoliko hiljada fanova koji su došli u Park Svetog Save da uživaju u nastupu Nataše Bakvalac i sa prijateljima dočekaju Srpsku novu godinu.

Nišlijka Milena kaže da je više puta do sada bila na koncertu Nataše Bakvalac, ali da je ovo sada nešto posebno.

“Odlično smo se zagrejali uz njene pesme, nije hladno, a atmofera je super”, kaže Milena.

Koncert se završio se nešto posle ponoći, kako je i bilo planirano. Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine dočekana je uz odbrojavanje i tradicionalno, uz vatromet u ponoć iznad Svetosavskog parka.

Foto: GO Medijana

Izuzetno mirna novogodišnja noć u Nišu

Niška Hitna pomoć nije noćas ni jednom intervenisala na javnim mestima zbog tuča, pijanstva ili saobraćajnih nezgoda.

Građani Niša u novogodišnjoj noći vodili su računa o tome šta rade, na čemu su im u Hitnoj pomoći zahvalni, rekli su u toj ustanovi.

“Noć je protekla izuzetno mirno.Imali smo samo jednu intervenciju zbog pijanstva, ali u kući. Tom prilikom je zbrinut jedan maloletnik”, izjavili su u Hitnoj pomoći.

Najčešće tegobe zbog kojih su se odrasli javljali lekarima Hitne pomoći u protekla 24 časa bila je povišena temperatura zbog virusnih infekcija, šlogovi, gušenja kod asmatičara i srčanih bolesnika i povišen krvni pritisak. Kod dece najčešći problem su virusne infekcije sa povišenim temperaturama i stomačnim problemima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com