Sport

Novogodišnja čestitka ZA MERAKLIJE! (VIDEO)

Niški Radnički dobio je novi spot za pesmu “Radnički, znaj” koju su otpevali Totalni klošari.

Nišlije su se ove godine u velikom broju vratile na gradski stadion, zahvaljujući odličnoj igri i istoroijskim rezultatima koje je ostvario voljeni gradski Superligaš. Meraklije danas sa ponosom govore za koga navijaju, to nije bio slučaj prethodnih godina, pamtimo svi.

Već je zakazana prozivka fudbalera za 9. januar, kako bi krenule pripreme za prolećni deo sezone. Još uvek nema zvanične potvrde iz niškog kluba da li prvi strateg Nenad Lalatović ostaje na klupi Nišlija. Novogodišnji praznici bili su prilika da se sastanu prvi čovek Radničkog Ivica Tončev i Lalatović, ali su najavljeni novi razgovori na temu ostanka Lalatovića na Čairu.

Foto: FK Radnički (Aleksandar Ilić)

Jesenji deo u Superligi Srbije nije mogao boje da se završi za niški klub. Radnički se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 50 osvojenih bodova, devet manje od vodeće Crvene zvezde, a šest više od Partizana. Niški tim se uz to plasirao i u četvrtfinale Kupa Srbije.

Radnički je tokom minule godine ispisao nove stranice bogate istorije. Klub koji je lane proslavio 95. rođendan zabeležio je sjajne rezultate u svim takmičenjima i podsetio na svoje slavne dane iz 80-ih godina prošlog veka. Tokom minulog leta Radnički je nastupao i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde je najpre bio bolji od Gzire Junajted sa Malte, a potom eliminisan od lidera izraelskog prvenstva Makabija.

Puno razloga da VERNE MERAKLIJE dobiju poklon, a to je novi spot…uživajte!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com