Promo vesti

NOVO: Ušteda toplotne energije pomoću dimnjaka

Prava je prilika da se polako počne sa pripremama za nešto hladnije vreme. Ovih dana pripreme za grejnu sezonu u punom su jeku, a cene grejnih elemenata u ovom periodu veoma su povoljne.

Pingvin Slavica je specijalizovana radnja za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju, koja već dve decenije nudi extra kvalitet uz najpovoljnije cene. Njihovi proizvodi zadovoljavaju najviše standarde u pogledu tehnologije, kvaliteta i performansi i poseduju potrebne evropske i domaće sertifikate.

Pored toga, jedini u Nišu imaju u ponudi i dimnjake od nerđajućeg čelika (prohroma) sa izolacijom – “Vilpra”!  

Kao jedan od najbitnijih elemenata centralnog grejanja, a sve češće i zbog lake montaže, dobrih karakteristika i kvaliteta, ljudi se opredeljuju upravo za dimnjake napravljene od nerđajućeg čelika. Oni omogućavaju i veliku uštedu i energiji, i samim tim bitno utiču na rad kotlova, pošto su obloženi izolacionim materijalima.

Kod kotlova i peći na čvrsto gorivo dimnjak ima još jednu bitnu ulogu, podpritisak koji stvara (prirodnim putem) obezbeđuje kotlu neophodan kiseonik za sagorevanje.

Ovakvi dimnjaci montiraju se izvan objekta a po želji mogu biti i unutar istog. Ispravan odabir prečnika i visine dimnjaka je od osnovne važnosti za njegovu dugotrajnost, kao i za duži životni vek kotla na koji je prilkjučen. Ekonomska isplativost i laka montaža koja nije uslovljena vremenskim prilikama, glave su karakteristikike “Vilpra” montažnih dimnjaka.

_____________________________________________________________________

Osim toga, ponuda pouzdanih, kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda „Pingvin Slavica“ korisnicima pružaju komforna, savremena i inovativna rešenja koja zadovoljavalju zahteve i standarde moderne izgradnje. U ponudi su:

PINGVIN SLAVICA
Njegoševa bb
(kod Ruskog Cara)
060/0417-818
018/522-768
018/521-515
PingvinSlavica.rs

– Visokokvalitetni kotlovi,
– Aluminijumski kotlovi,
– Panelni radijatori,
– Dimnjaci od nerđajučeg čelika,
– Solarni kolektori,
– Izolacije
– Bakarne cevi i fiting
– Električni akumulacioni zagrevači vode

Izdvajamo najsavremenije kotlovi DEFRO!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button