Promo

NOVO! Slatka savršenstva u časi – La Park Caffe

Probudite sva čula ukusa uživajući u novitetima, pravim letnjim koktelima i desertima u čaši. Na samo nekoliko stotina metara od glavnog šetališta u Sokobanji, La Park jeste pravo utočište od buke i gužve.

La Park je jedinstven po svojoj bašti u kojoj su svoje mesto pronašle brojne egzotične biljke, te je boravak u njoj veoma prijatan. Usluga je vrhunska, a cene vrlo pristupačne.

Na meniju je baš sve što će vas okrepiti i dati oduška u ove dana u kojima nam je toliko potreban mir i spokoj.

Kada se i osvežite dobrom kafom, citrusnim miksom ili poslasticom u čaši za samo nekoliko trenutaka ste na glavnom šetalištu. I to je ono što krasi La Park… u srcu banje,  a opet umiven mirom i tišinom dočekuje goste sa svih meridijana.

La Park u kome možete napraviti mali predah pre ili posle odlaska u slanu sobu, nalazi se u Smeštaju Vortex, za koju gosti imaju samo reči hvale.

Smeštaj Vortex se nalazi u samom centru Sokobanje, u blizini centralnog gradskog parka i šetališta, što dodatno štedi vreme, s obzirom da je većina kulturnih, istorijskih i zabavnih sadržaja u blizini smeštaja.

U nekom od dva petokrevetna apartmana, četiri studija sa francuskim ležajem i tri studija sa francuskim i još jednim naći ćete trenutke mira i opuštanja, a sama lokacija smeštaja je takva da vam je sve nadohvat ruke.

VILA VORTEX
Branka Đurića 9, Sokobanja
+381 62 14 82 767
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com