Društvo

Novo radno vreme pojedinih niških pijaca

Gradsko veće Grada Niša usvojilo je odluku kojom se menja radno vreme zatvorenih delova pijaca Durlan, Bašta i Ćele kula. Radno vreme ovih pijaca je do 22 časa, a ovom odlukom predloženo je skraćenje radnog vremena do 20 časova.

Prema njegovim rečima, prateći rad lokala u zatvorenim delovima pijaca Durlan, Bašta i Ćele kula, doneta je odluka o skraćenju radnog vremena.

Radno vreme niških pijaca podeljeno je na letnje, koje traje od 1. maja do 31. oktobra i na zimsko, od 1. novembra do 30. aprila.

Goran Đorđević; foto: P. V.

“Tokom letnjeg perioda radno vreme pijaca Tvrđava, Krive livade i Bubanj je od pet do 18 časova. Radno vreme pijaca Durlan, Bašta, Palilula i Ćele kula od pet do 20 časova, robne pijace Cvetna i OTC od šest do 18. Mini pijace 9. maj, Brzi Brod, Niška Banja, Pantelej i Ratko Jović od šest do 18 časova. Tokom zimskog perioda radno vreme pijaca Tvrđava, Krive livade i Bubanj je od šest do 17 časova. Radno vreme pijaca Durlan, Bašta, Palilula i Ćele kula od šest do 19 časova. Robne pijace Cvetna i OTC od sedam do 17. Mini pijace 9. maj, Brzi Brod, Niška Banja, Pantelej i Ratko Jović od sedam do 17 časova“, poručio je Đorđević.

On je istakao da će Kvantaška pijaca raditi tokom čitave godine 24 časa dnevno.

Goran Đorđević, direktor JKP „Tržnica“, izjavio je da je su odluke o pijačnom redu poslednji put menjane devedesetih godina prošlog veka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close