Promo

NOVO! Porodično pakovanje karamelizovanih kokica za nezaboravan užitak – YUMIS

Karamelizovane kokice kao najzdravije grickalice u ove hladne zimske dane, najbolji su izbor za predah ako želite da se pritom i malo zasladite.

Niški Yumis je tržištu ponudio ono što je do sada moglo da se nabavi samo u bioskopima ili na uličnoj ili sajamskoj prodaji, sada ovaj užitak možete da imate u svom domu.

Danas slatke kokice možete da pazarite u svim bolje snabdevenim marketima, uz pečat kvaliteta koji traje već više od tri decenije.

Naše slatke kokice se tope u ustima uz sladak ukus koji mami”, kažu u ovoj poznatoj niškoj fabrici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yumis (@yumis.rs)

Zašto su kokice najzdravije grickalice?

Slatke kokice imaju u sebi veću količinu antioksidanata i vlakana. Blizu 80% čine ugljeni hidrati dok od vitamina sadrže vitamine B grupe, od minerala sadrže kalijum, fosfor i magnezijuma dok u veoma malim količinama ima gvožđa, kalcijuma, natrijuma i cinka. Slatke kokice su odličan izbor ako želite da smanjite telesnu težinu jer sadrže veliki broj vlakna i nisku količinu kalorija.

Novim proizvodima Yumis pokriva sve što kao zahtev dođe sa tržišta, uz napredak proizvodnje i stalno usavršavanje iz ove niške fabrike redovno stižu novi proizvodi, što Yumis uvek drži u samom vrhu kada je prehrambena industrija u Srbiji u pitanju.

YUMIS
Bul. Sv. cara Konstantina
80-86
018 561 421
018 561 422
Facebook – YUMIS doo
www.yumis.rs

 

>>>Prijatelj svake kuhinje<<<

Pronađite YUMIS-ove proizvode na rafovima brojnih marketa!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com